Siirry pääsisältöön

What is this ? Mikä tämä on ?


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ja jätkät ajaa mopedilla rallia / Kuuntele myös !

Ja jätkät ajaa mopedilla rallia ja kuumentaa moottorilla pallia ei pysty tässä nukkuun, ei huilaamaan kun teinien hormoonit hulmuaa ! On mulla kuulosuojat joka reijässä ja kaulasuonet kireessä, pää hiessä on kylätiet tehty yhdeks helvetiks noille viistoistavuotiaille privaatiks ! Ei pysty täällä pian enää hengittään kun nafta ja bensa ne käryää ei kukaan välitä luonnosta tippaakaan ja Urugyaussa suomalaiset liputtaa ! Ja naiset vetää vaunuja ja röökiä ja äijät hinaa kasseilla ööliä ei kukaan enää välitä kunnostaan ei muuta ku öööööööö ja ääääääää ! Ja kessu näkyy jokaisella hampaista mut kyse ei oo mustista lampaista kun lapset ne astmassa kyräilee ja isi äiti terassilla myhäilee ! Ja kalat ei pysty enää sukeltaan on kidukset öljyssä mustanaan ja kalliot on pirstoina, luolana vaan niin missä olis rantaa rakkaampaa ! AH Kuuntele osoitteesta  savellyksia.com   Music by .. musiikkia   > Jätkät ajaa mopedilla rallia

Mopohelvetti ! Hell of Mopeds !

Tiedättekö mistä minä kärsin !   Tästä mopohelvetistä  joka riehuu  ympärillä !    En tarkoita rauhallisesti ajavia, vaan niitä jotka kaasuttavat kuin viimeistä päivää.  Se tekee keskittymisen työhön ja lepäämisen mahdottomaksi.  You know what I suffer from ? From this moped hell which is raging  around !

Melu vähenee kun v a a d i m m e sen vähentämistä !

Kärsin ääniyliherkkyydestä eli hyperacusiksesta.  Tällä blogilla koetan vaikuttaa siihen että melu ei tuntuisi niin pahalta ja että se vähenee.  Melu on meidän ihmisten tekemää. Se vähenee kun  v a a d i m m e  sen vähentämistä ! Tieto ja yhdessäolo ongelman kanssa helpottaa.  Tämä on vertaistukea.  Anna sinäkin sitä !